lunes, 26 de septiembre de 2011

Les formes del pit associades al patronatge.

Als anys seixanta, les empreses de cotilleria cercaven maneres d’arribar amb destresa a la usuària dels seus productes. Per això feien anàlisis de les formes del pit femení, amb la idea de crear sostenidors que ajudessin a aconseguir els requeriments que volgués la dona que havia d’utilitzar els seu producte.
Fruit d’aquells estudis, es van arribar a classificar fins a vint-i-quatre morfologies diferents i per tant, van fer construccions que poguessin adaptar-se a cadascuna d’aquelles “formes” i aconseguir modelar el pit. Ja fos apujar, amagar, potenciar, mostrar escot, escotar esquenes, anar sense tirants..., es tractés del que es tractés, van fer molts i variats invents: push-up, balconets, el cèrcol, tirants multiposicions, esportius, tops...
Avui, quan tot té força importància per anar confortable i escollir adequadament i trovar el que es cerca, els experts ho han simplificat i han classificat aquestes morfologies en 6 i construeixen els sostenidors pensant en com es vol veure estèticament cada consumidora.
Per això és important anar a una cotilleria experta, on puguin ajudar a escollir el sostenidor més adequat per a la funció, la necessitat o el requeriment que es tingui.

No hay comentarios: