jueves, 20 de septiembre de 2012

Comunicat de Premsa editorial Arcopress (català)





COMUNICAT DE PREMSA

Arcopress presenta “El sostén, mitos y leyendas ... y manual de uso”, de Francesc Puertas

Un assaig que afirma que la meitat de les consultes per dolors mamaris estan relacionades amb l'ús d'un sostenidor inadequat

Segons el seu autor, el principal objectiu d'aquest estudi és el de "facilitar als lectors el coneixement de l'ús adequat d'aquesta peça íntima per no lesionar-se el pit"
Howard Hughes va encarregar a un enginyer que dissenyés un sostenidor que projectés el pit de Jane Russell a la pel·lícula "El malfactor". Jame Rusell i Marilyn Monroe el van popularitzar a “Els cavallers les prefereixen rosses”

“El sostén, mitos y leyendas ... y manual de uso”, obra de l'expert en cotilleria Francesc Puertas, és el nou assaig que ha publicat l'editorial Arcopress. Segons el seu autor, el principal objectiu d'aquest estudi és el de "facilitar als lectors el coneixement de l'ús adequat d'aquesta peça íntima per no tenir dolors mamaris".
Segons l'assaig, els estudis realitzats pels professionals del sector indiquen que set de cada deu dones utilitzen una talla i copa inadequada, nou de cada deu la desconeixen, i cinc de cada deu consultes per dolors mamaris estan relacionades amb l'ús d'un sostenidor inadequat, uns fets, segons el parer de Puertas, normals "donada la complexitat que la usuària troba per comprendre totalment el funcionament de les talles i copes".
El coneixement sobre la talla i la copa del sostenidor és molt important, com ja ho reflecteix l'autor en l'espai que li dedica a explicar aquest fet, però "també ho és l'ús que se li vol donar", assevera l'assagista, ja que no és el mateix "si ho va a utilitzar per fer esport, o per sentir-se confortable, per reduir el volum dels pits o per projectar-los, per mostrar l'escot o utilitzar un vestit sense espatlles".
"El seu ús condicionarà la funció i estètica del sostenidor", comenta Puertas, qui desmitifica determinades afirmacions, com ara que per aconseguir un efecte reductor s'ha d'usar una peça més petita de la que es necessita, o que per fer esport convé utilitzar un sostenidor usat.
Són molts els mites que desmunta aquest autor al llarg d'aquest estudi al voltant d'aquesta peça íntima, tants, com les anècdotes i històries amb què
Francesc Puertas prepara aquest llibre al llarg dels diferents capítols que li dedica a l'origen i al futur del sostenidor.
Cal citar com a exemple la història del magnat de la indústria aeronàutica i productor de cinema, Howard Hughes, qui va encarregar a un enginyer aeronàutic que dissenyés un sostenidor que projectés el pit de Jane Russell per rodar la pel·lícula “El malfactor”. Jane Russell i Marilyn Monroe van popularitzar aquesta nova estètica a “Els cavallers les prefereixen rosses” allá per 1953; o la història de Mary Phelps Jacob, la primera persona que va patentar el sostenidor el 1914, o que el primer sostenidor de la història es remunta a la civilització Cretense .

Francesc Puertas (Martorell, 1957) és comunicador i expert en cotilleria. Es dedica a la investigació i comunicació mitjançant conferències, participació en esdeveniments i mitjans de comunicació (premsa, ràdio, TV). Creador i trainer de cursos de formació destinats a especialitzar professionals del sector. Va treballar en Vives Vidal Vivesa / VF Intimates / Vanity Fair Brands Europe (2003-2008).
El 2004 inicia la nova divisió de negoci Belcor Pharma. Des de 2008 segueix col·laborant amb diferents mitjans de comunicació (premsa-ràdio-tv-online), amb marques, institucions i universitats. Impulsa una àmplia gamma de projectes destinats al millor coneixement d'aquesta peça.

ISBN: 978-84-96632-83-7
112 pàgines
Rústica • 14/5 x 21 cm
Amb nombroses il·lustracions i diagrames


No hay comentarios: